Loading…
+31 (0) 26 2022 314
Industriestraat 1a, 6851 EM Huissen

Wie is graser?

Graser is in meerdere Europese landen actief.

Vanuit ons Nederland gelegen kantoor te Huissen (bij Arnhem) voorzien wij een groot aantal bedrijven al jaren van personeel. Of het nu gaat om tijdelijke productiekrachten of om vaktechnisch personeel, Graser zorgt ervoor dat haar klanten in zowel Nederland als Duitsland de beschikking hebben over de ‘handen’ die ze zo hard nodig hebben.

De werving en selectie van personeel voor zowel de Nederlandse als de Duitse arbeidsmarkt geschiedt vanuit de Nederlandse vestiging, de Duitse vestiging in Bad Vilbel (bij Frankfurt am Main) en vanuit de twee vestigingen in Polen.

Graser beschikt over twee eigen wervingskantoren in Polen. De hoofdvestiging is gevestigd in Bydgoszcz, de tweede vestiging bevind zich in Rzeszow (nabij de grens met Oekraïne). Deze vestigingen zorgen ervoor dat er altijd voldoende gekwalificeerd personeel beschikbaar is voor onze klanten. In Polen worden onze mensen geplaatst bij Poolse opdrachtgevers. Dikwijls wordt hier ervaring opgedaan welke gebruikt wordt als mensen gaan werken bij andere relaties van Graser in Nederland of Duitsland.

Met alle kantoren kunt u rechtstreeks contact opnemen, zie hiervoor de contactpagina.