Loading…
+31 (0) 26 2022 314
Industriestraat 1a, 6851 EM Huissen

Certificeringen

Graser is door de Stichting Normering Arbeid (SNA) gecertificeerd en heeft zich gespecialiseerd in het tewerkstellen van medewerkers uit verschillende EU-landen naar verschillende EU-landen.

Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is gebaseerd op NEN-4400-1, de Norm van de Stichting Normering Arbeid. Voor meer informatie over de Stichting Normering Arbeid verwijzen wij u graag naar de website. Daar kunt u ook de meest recente verklaring downloaden.

 

 

Omdat wij veel met arbeidsmigranten werken staat goede huisvesting van ons personeel bovenaan als prioriteit. Iedere woning/ huisvestingsgelegenheid voldoet aan de strenge eisen van Stichting Normering Flexwonen (SNF). De SNF heeft een keurmerk ontwikkeld dat erop toeziet dat de aangeboden woonruimte geschikt is en blijft. Huisvestingslocaties van de organisaties die zich aanmelden bij de Stichting Normering Flexwonen worden jaarlijks gecontroleerd. Voor meer informatie over de Stichting Normering Flexwonen verwijzen wij u graag naar de website. Daar kunt u ook de meest recente verklaring downloaden.