Loading…
+31 (0) 26 2022 314
Industriestraat 1a, 6851 EM Huissen

Werkwijze

Onze opdrachtgevers kunnen zich door de dienstverlening die wij aanbieden richten op waar ze goed in zijn, ondernemen in hun vakgebied. Graser zorgt ervoor dat alles omtrent het personeel is geregeld. Zaken waar onze opdrachtgevers vaak onvoldoende tijd en aandacht aan willen en kunnen besteden. Ontzorgen van onze klanten is ons sleutelwoord!
Graser besteedt veel aandacht aan de werving & selectie van haar uitzendkrachten. Alleen op die manier realiseren wij een goede match tussen vraag en aanbod. Daarnaast bouwen wij zo een duurzame relatie op met zowel onze opdrachtgever als onze uitzendkracht.
Om de werving & selectie optimaal te laten slagen, hanteren wij bepaalde processen. Wij brengen bij onze klanten allereerst in kaart wat precies de eisen en wensen zijn. Factoren als bedrijfscultuur, verwachtingen die onze klanten hebben en natuurlijk de vooropleiding of ervaring welke mensen moeten hebben worden omschreven. Met deze informatie begint eigenlijk het hele werving & selectieproces. De mensen worden geworven in zowel Nederland, Duitsland als Polen. Wij maken hierbij gebruik van onze uitgebreide database en actieve wervingscampagnes.

Wanneer we de juiste persoon hebben geselecteerd, wordt de uitzendkracht uitgebreid geïnformeerd over de werkzaamheden die hij/ zij zal gaan

uitvoeren en welke verwachtingen er zijn vanuit de opdrachtgever. Verwachtingen die betrekking hebben op onder andere, duur van het dienstverband en welke prestatie wordt verwacht.

Indien dit van toepassing is zorgt Graser voor de huisvesting en het vervoer van en naar het werk. Elke werknemer krijgt een persoonlijke coördinator toegewezen waarbij hij/ zij altijd terecht kan met vragen van allerlei aard.
De coördinator onderhoudt ook nauw contact met onze opdrachtgevers om (indien nodig) samen met de opdrachtgever te kunnen bijsturen en te helpen waar nodig.