U bent bij: Homepage » Opdrachtgever » Trainingen en Opleidingen

Trainingen en Opleidingen

Omdat onze medewerkers ons kapitaal zijn is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er continue mogelijkheden worden geboden om mensen te trainen en op te leiden.

 

Voor onze buitenlandse werknemers is het volgen van een opleiding in Nederland, naast het werk, een mooie mogelijkheid om de Nederlandse taal en cultuur te leren kennen. De opleiding tot arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (AKA), welke wij momenteel aanbieden leert mensen naast taal en cultuur ook andere waardevolle zaken welke ze dagelijks op het werk kunnen gebruiken.

 

Voor andere sectoren als bijvoorbeeld de logistieke sector bieden wij medewerkers de mogelijkheid zich verder te scholen en te ontwikkelen in de specifieke branche waarin ze werkzaam zijn.

 

Wij hebben werknemers bijvoorbeeld opgeleid tot:

 

Heftruckchauffeur
Reachtruckchauffeur
Keurmeester

Sommige relaties verwachten van de werknemers in verband met de potentiële veiligheids- en gezondheidsrisico’s dat ze de beschikking hebben over een VCA-certificaat. Via onze opleidingspartner in de techniek zorgen wij ervoor dat deze mensen op de juiste wijze worden voorbereid en geschoold.

 

Indien u meer informatie wenst te ontvangen over de mogelijkheden voor uw bedrijf, neem dan contact op met ons.

 
 
 
 
 


Waarom Graser?

o

 Betrouwbaar

o

 Snel

o

 Gedreven

o

 Vernieuwend

o

 24h bereikbaar