U bent bij: Homepage » Wie is Graser » Graser in Nederland-Duitsland-Polen

Graser in Nederland-Duitsland-Polen

Graser is in meerdere Europese landen actief.

 

Vanuit ons centraal in Nederland gelegen kantoor te Beesd voorzien wij een groot aantal bedrijven al jaren van personeel. Of het nu gaat om tijdelijke productiekrachten of om vaktechnisch personeel, Graser zorgt ervoor dat haar klanten in zowel Nederland als Duitsland de beschikking hebben over de ‘handen’ die ze zo hard nodig hebben.

 

Ons kantooradres in Goch te Duitsland heeft een meer administratieve functie, aldaar zijn voor controlerende instanties de dossiergegevens aanwezig van de in Duitsland werkzame werknemers. De werving en selectie van personeel voor zowel de Nederlandse als de Duitse arbeidsmarkt geschiedt vanuit de Nederlandse vestiging en vanuit de twee vestigingen in Polen.

 

Graser beschikt over twee eigen wervingskantoren in Polen. De hoofdvestiging is gevestigd in Bydgoszcz. Deze vestigingen zorgen ervoor dat er altijd voldoende gekwalificeerd personeel beschikbaar is voor onze klanten. In Polen worden onze mensen geplaatst bij Poolse opdrachtgevers. Dikwijls wordt hier ervaring opgedaan welke gebruikt wordt als mensen gaan werken bij andere relaties van Graser in Nederland of Duitsland.

Met alle kantoren kunt u rechtstreeks contact opnemen, ga voor meer informatie naar de contactpagina.
 
 
 


Waarom Graser?

o

 Betrouwbaar

o

 Snel

o

 Gedreven

o

 Vernieuwend

o

 24h bereikbaar